Clairvoyance uddannelse

Uddannelse til professionel clairvoyant rådgiver

De uafhængige clairvoyance-skoler. Højt fagligt niveau, erfaring, kvalitet og etik

Er clairvoyance uddannelse noget for dig?

Har du oplevet »uforklarlige ting«? Føler du ofte andre menneskers følelser og stemninger? Drømmer du om ting, eller har en stærk fornemmelse af noget, som senere hen viser sig at ske?

Har du oplevet at se ånder eller skygger, eller følt en uforklarlig kulde omkring dig?

Har du hørt stemmer, eller oplevet døre der åbner og lukker eller lign.? Eller andre ting? Ønsker du at have styr på dine evner og lære at udvikle og bruge dem til at rådgive og hjælpe andre mennesker? Måske du har oplevet noget andet? eller du er meget følsom?

Andre forkundskaber er ikke nødvendige, blot du er i en fornuftig balance, har appetit på at udvikle dig og har tid og lyst til at træne og læse teoretisk stof mellem weekenderne. Uddannelsen vil give dig et solidt fundament og fortrolighed med dine egne evner således, at du er rustet til at praktisere clairvoyant rådgivning på egen hånd, hvad enten du vælger at give personlige sittings eller at kombinere clairvoyancen med andre behandlingsformer, eller om du vælger at bruge dine evner i dit daglige virke.

 

Uddannelsesforløbet

Clairvoyanceskolen ,den ældste i Danmark, tilbyder et intensivt uddannelsesforløb til dig, der ønsker en uddannelse på et højt fagligt niveau, og som har et ønske om at udvikle dine iboende psykiske evner. Du har også viljen til at arbejde målrettet med dig selv og træningen af dine psykiske evner under forløbet.

På uddannelsen vil du blive støttet med personlig supervision, fagligt og spirituelt.

Der vil være fokus på den enkelte elev og dennes udvikling; stor forståelse for din person og støtte i din process er en selvfølge. På forløbet hjælper jeg med stor glæde eleverne med udviklingen af deres evner, ved at videregive af mine mange erfaringer gennem mit arbejde som clairvoyant medie og underviser gennem 28 år.

Forløbet foregår i hyggelige lokaler, med et mindre antal studerende ( allerhøjest 12 deltagere) og humor, seriøsitet, tryghed, omsorg, grundighed, kvalitet og ikke mindst kærlighed er nøgleordene i ethvert uddannelsesforløb.

Undervisningen vil veksle mellem praktisk træning, meditation, relevant teori, individuel supervision. Derudover skal du træne hjemme på egen hånd med ca. 40 personer.

Praktisk trænes du bla. i: alle facetter af clairvoyance, fotometri, psykometri, afdødekontakt, guidekontakt, klarsynsdemonstration, fjernclairvoyance, tidligere liv. o.m.m.

Teoretisk får du indblik i: retningslinjer for udøvelse af clairvoyance, chakrasystemet, auraen, tidligere liv, reinkarnation, karma, den åndelige verden, bøn, beskyttelse, etik og moral , at »lukke«. o.m.m.

Uddannelsen, som varer knapt et år, afsluttes med en praktisk og teoretisk eksamen, hvor der udstedes eksamensbevis til de studerende, der består eksamen.

Forventning til dig: Først & fremmest skal du virkelig have lyst til at arbejde med dine psykiske evner & være forberedt på, at skulle bruge noget af din fritid på træningen hjemme. Det forventes, at du har 40 “prøvekaniner” under forløbet; din egen indsats, disciplin, samt lyst til at deltage aktivt i din process, er væsentlig. Det er vigtigt at øve sig på frivillige “prøve-kaniner”; øvelse gør mester:-)

Det er en selvfølge, at du har tavshedspligt omkring de oplysninger, der vil fremkomme eleverne imellem under træning. Der kan fremkomme en selvudviklings-proces under forløbet, hvilket måske kan betyde, at du kan have gavn af egen-terapi. Du skal være forberedt på, at det kræver træning at blive en dygtig clairvoyant samt, at du skal have en god psykisk balance. Efter endt forløb, som afsluttes med en eksamen og en evaluering, vil du selv kunne vejlede klienter.

Tilmelding: Vedlagte ansøgningsskema returneres til mig. Jeg vil herefter kontakte dig  for at aftale et tidspunkt for et  personligt interview; en samtale hvor jeg også vil stille ind på  dig clairvoyant, for at afgøre om du med sikkerhed har evner for clairvoyance og er klar til at arbejde med dine evner. Interviewet er gratis ( når det er med henblik på optagelse på uddannelsen). Interviewet tager ca. ½ time til 45 min. og foregår hos mig i min klinik på Amager; dette kan dog også være pr. tlf. hvis du ikke har mulighed for fremmøde.

Relevant materiale udleveres.

Ring eller skriv efter program og returner spørgeskemaet til mig og du vil blive kontaktet.  Du kan også  hente spørgeskemaet på siden.    

 

 Praktiske oplysninger til clairvoyance uddannelsen:                                                                               

Kursussted:  Stationsvej 22 1 th. – 2840 Holte; masser af parkeringsmuligheder, og skolen ligger i gå-afstand fra stationen.

Tidspunkt: Lørdag og søndag kl. 9.00-16.00

Frokost: Medbringes. Der serveres kaffe, the, frugt og kage.

Varighed: Uddannelsen strækker sig over knapt 1 år; i alt 11 weekends

Pris: For hele uddannelsen er i alt kr. 29.000-.

1. rate på kr. 5350,- indbetales senest 3 uger før kursusstart og tilbagebetales herefter ikke. Tilmeldingen til hele forløbet og kursusbeløbet er bindende.

Restbeløbet betales kontant med kr. 2150,- pr weekend fra og med weekend 1- 11.( også ved fravær)

Bankforbindelse: Nordea, reg-nr. 2277 konto-nr. 0277885557 | IBAN DK 7820000 277885557 og SWIFT N DEA DK KK

Udleveret kursusmateriale er inkluderet i prisen.

Tilmeldinger og optagelses-interviews er igang; ønsker du at deltage på næste uddannelses-forløb kan du allerede nu sende ansøgnings-skemaet, som du kan hente her på siden eller få tilsendt. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.

Kursusdatoer efteråret 2020:  22-23 august, 19-20 september, 10-11 oktober, 31 oktober+1 november,

12-13 december, 16-17 januar, 6-7 februar, 6-7 marts, 10-11 april, 8-9 maj, 5-6- juni

Holdet der starter her d 22-23 februar er booket; du kan blive skrevet op på en venteliste, hvis der skulle blive en mulighed.

 

 

 

 

Lukket for kommentarer.