Clairvoyance uddannelse

Uddannelse til professionel clairvoyant rådgiver

De uafhængige clairvoyance-skoler. Højt fagligt niveau, erfaring, kvalitet og etik

Er clairvoyance uddannelse noget for dig?

Har du oplevet »uforklarlige ting«? Føler du ofte andre menneskers følelser og stemninger? Drømmer du om ting, eller har en stærk fornemmelse af noget, som senere hen viser sig at ske?

Har du oplevet at se ånder eller skygger, eller følt en uforklarlig kulde omkring dig?

Har du hørt stemmer, eller oplevet døre der åbner og lukker eller lign.? Eller andre ting? Ønsker du at have styr på dine evner og lære at udvikle og bruge dem til at rådgive og hjælpe andre mennesker? Måske du har oplevet noget andet? eller du er meget følsom?

Andre forkundskaber er ikke nødvendige, blot du er i en fornuftig balance, har appetit på at udvikle dig og har tid og lyst til at træne og læse teoretisk stof mellem weekenderne. Uddannelsen vil give dig et solidt fundament og fortrolighed med dine egne evner således, at du er rustet til at praktisere clairvoyant rådgivning på egen hånd.

 

Uddannelsesforløbet

Clairvoyanceskolen tilbyder et intensivt uddannelsesforløb til dig, der ønsker en uddannelse på et højt fagligt niveau, og som har et ønske om at udvikle dine iboende psykiske evner. Du har også viljen til at arbejde målrettet med dig selv og træningen af dine psykiske evner under forløbet.

På uddannelsen vil du blive støttet med personlig supervision, fagligt og spirituelt.

Der vil være fokus på den enkelte elev og dennes udvikling; stor forståelse for din person og støtte i din process er en selvfølge. På forløbet hjælper jeg med stor glæde eleverne med udviklingen af deres evner, ved at videregive af mine mange erfaringer gennem mit arbejde som clairvoyant medie og underviser gennem 26 år.

Forløbet foregår i hyggelige lokaler, med et mindre antal studerende ( allerhøjest 12 deltagere) og humor, seriøsitet, tryghed, omsorg, grundighed og kvalitet er nøgleordene i ethvert uddannelsesforløb.

Undervisningen vil veksle mellem praktisk træning, meditation, teori, individuel supervision. Derudover skal du træne hjemme på egen hånd med ca. 40 personer.

Praktisk trænes du bla. i: alle facetter af clairvoyance, fotometri, psykometri, afdødekontakt, guidekontakt, klarsynsdemonstration, fjernclairvoyance, tidligere liv.

Teoretisk får du indblik i: retningslinjer for udøvelse af clairvoyance, chakrasystemet, auraen, tidligere liv, reinkarnation, karma, den åndelige verden, bøn, beskyttelse, etik og moral , at »lukke«.

Uddannelsen afsluttes med en praktisk og teoretisk eksamen, hvor der udstedes eksamensbevis til de studerende, der består eksamen.

Relevant materiale udleveres.

Ring eller skriv efter program og returner spørgeskemaet til mig og du vil blive kontaktet.  Du kan også  hente spørgeskemaet på siden.    

 

 Praktiske oplysninger til clairvoyance uddannelsen:                                                                               

Kursussted:  Stationsvej 22 1 th. – 2840 Holte

Tidspunkt: Lørdag og søndag kl. 9.00-16.00

Frokost: Medbringes. Der serveres kaffe, the, frugt og kage.

Varighed: Uddannelsen strækker sig over knapt 1 år; i alt 10 weekends

Pris: For hele uddannelsen er i alt kr. 27.000-.

1. rate på kr. 5500,- indbetales senest 3 uger før kursusstart og tilbagebetales herefter ikke. Tilmeldingen til hele forløbet og kursusbeløbet er bindende.

Restbeløbet betales kontant med kr. 2150,- pr weekend fra og med weekend 1- 10.

Bankforbindelse: Nordea, reg-nr. 2277 konto-nr. 0277885557 | IBAN DK 7820000 277885557 og SWIFT N DEA DK KK

Udleveret kursusmateriale er inkluderet i prisen.

Forventning til dig: Først & fremmest skal du virkelig have lyst til at arbejde med dine psykiske evner & være forberedt på, at skulle bruge noget af din fritid på træningen hjemme. Det forventes, at du har 40 “prøvekaniner” under forløbet; din egen indsats er væsentlig.

Det er en selvfølge, at du har tavshedspligt omkring de oplysninger, der vil fremkomme eleverne imellem under træning. Der kan fremkomme en selvudviklingsproces sideløbende med forløbet, hvilket måske kan betyde, at du kan have gavn af egen-terapi. Du skal være forberedt på, at det kræver træning at blive en dygtig clairvoyant samt, at du skal have en god psykisk balance.

Tilmelding: Vedlagte ansøgningsskema returneres til mig. Jeg vil herefter ringe dig op for at aftale et tidspunkt for et  personligt interview; en samtale hvor jeg også vil “kigge” på  dig clairvoyant, for at afgøre om du med sikkerhed har evner for clairvoyance og er klar til at starte.

Kursus-datoer 2019; næste holdstart august : 24-25 august, 21-22 september, 19-20 oktober, 16-17 november, 30 november+ 1 december. 2020:  18-19 januar, 15-16 februar, 14-15 marts, 4-5 april, 9-10 maj.   Alle pladser er optaget

Kursusdatoer 2020: 22-23 februar, 21-22 marts, 25-26 april, 16-17 maj, 6-7 juni, 8-9 august, 5-6 september, 3-4 oktober, 7-8 november, 5-6 december

 

 

Lukket for kommentarer.