Hypnose og Direct Navigation by Mads Aggerholm

Hypnose

Først har vi en samtale for at finde frem til problemstillingen, og du vil prøve at komme i hypnose inden selve behandlingen, så du føler dig tryg ved mig og det at være i hypnose. Hypnosetilstanden er en dyb afslappet tilstand, hvor du føler ro, balance og velære.

Hypnose bruges til en lang række problemstillinger, som et værktøj til at ændre de bagvedliggende årsager. Når man er i hypnose, er det muligt at ændre de følelses-mønstre og uhensigtsmæssige vaner, man ubevidst  har opbygget/ indlært gennem tiden. Hypnose er et fantastisk stykke værktøj til at ændre opfattelsen af-  og reaktionen på- bevidste eller ubevidste erfaringer/ indlærte mønstre. Når du er i hypnose, kan du sagtens tale og høre, hvad der bliver sagt. Du vil være ved 100 % bevidsthed hele tiden, og du behøver ikke tro på hypnose, og det er også helt i orden at være skeptisk, så længe du følger anvisningerne, du modtager under sessionen. 

De mest almindelige ting der kan ændres med hypnose:

Stress, depression, nervøsitet, svigt, jalousi, angst, præstationsangst, eksamens-angst, spiseforstyrrelser, sukker-afhængighed og vægttab, fobier, rygeafvænning, neglebidning, lavt selvværd, søvnproblemer, tandlægeskræk- flyskræk- højdeskræk, afhængighed af mad, alkohol, andre rusmidler.

Som oftest er det nok med 1-3 behandlinger, måske lidt mere, afhængig af problematikken. Pris: 950,-kr. Varighed ca. 1 time. ( kontant betaling)

Medlem af FHHD (Forening for hypnotisører og hypnoterapeuter i Danmark)

 

Direct Navigation (DN) by Mads Aggerholm

Direct navigation er en hypnose-teknik som anvender ren hypnose og som har en stærk effekt med det samme og som tager kortere tid i forhold til mange andre metoder og systemer.

Du bliver hjulpet med at aflære det, du har indlært, bevidst eller ubevidst, som skaber feks. angst, afhængigheder eller andet, som bremser dig i din dagligdag. Du kan få hjælp til at opnå dine mål; DN er specielt godt til selvudvikling, og er et fantastisk alternativ til terapi, psykolog, hypnoterapi og lign. Perfekt til dig, der ønsker en adfærds-ændring/ selvudvikling, og slippe for feks. irrationel angst og lavt selvværd eller stress.

Som oftest er det nok med 1-3 behandlinger, måske lidt mere; afhængig af problematikken. Pris: 600,-kr. Varighed ca.½ time. (kontant betaling)

Studerende/arbejdsledig/sygemeldt – Hypnose/hypnoterapi session ca. 60 min   kr. 700,-

Intensiv  ren hypnosesession ca. 30 min. kr. 600,-

Ved køb af 3 sessioner hypnose/hypnoterapi  ( ca 1 time) kr. 2.400,-

 

 

 

Lukket for kommentarer.