“Kaniner ” søges

Har du lyst til at være prøve- “kanin” for elever under uddannelse, der træner med deres clairvoyante evner?

Clairvoyance-kanin:

Herunder kan du kontakte de af clairvoyance- eleverne, der søger/mangler frivillige personer med lyst til at stille sig til rådighed som prøveperson til clairvoyant rådgivning.  Som “kanin” skal du være opmærksom på, at du ikke kan forvente en 100% professionel clairvoyance endnu, samt at eleverne træner forskellige sider af deres evner, ligesom du skal være indstillet på, at du melder dig for at være eleven til hjælp til at blive en dygtig clairvoyant rådgiver. Du skal ønske at støtte eleverne positivt i deres træning og møde op med et åbent og positivt sind.  Det, at blive en dygtig professionel clairvoyant rådgiver, kræver en del træning og en del frivillige personer, og det vil glæde os meget, hvis du måske har lyst til at stille op for at hjælpe. Det skal dog lige lige nævnes, at du skal være over 18 år. Hvis du er i stor krise, er det måske en god ide at kontakte en professionel.

Vi søger ingen kaniner i øjeblikket.

 

 

Afdødekontakt-kanin:

Herunder kan du kontakte de af  eleverne, der søger/mangler frivillige personer med lyst til at stille sig til rådighed som prøveperson til afdøde-kontakt.  Som “kanin” skal du være opmærksom på, at du ikke kan forvente en 100% proffessionel sitting endnu. Eleven  træner måske med en bestemt side af sine evner og  prøver forskellige teknikker af; så du skal være indstillet på, at du melder dig for at være eleven til hjælp til at kunne have det rum til -og den mulighed for- at arbejde med disse forskellige teknikker og evner i en god og kærlig energi. Du skal derfor møde op med et åbent og positivt sind, uden at forvente noget bestemt eller nogen bestemt måde der arbejdes på ; man kan sige, at din rolle som kanin er at være åben og modtagende overfor det, der kommer og det/de områder/teknikker, som eleven lige på det tidspunkt skal træne med. Vi kan som medier ikke garantere, at den bestemte afdøde, du ønsker at kommunikere med, kommer tilstede, da det er afdøde, der bestemmer. Det kan også ske, at der ikke kommer nogen ( dette sker dog sjældent).

Da det kræver en del træning og en del frivillige personer, vil det glæde os meget, hvis du måske har lyst til at stille op for at hjælpe. Det skal dog lige lige nævnes, at du skal være over 18 år. Hvis du er i stor krise, er det måske en god ide at kontakte en proffessionel. En “prøve/øvesitting” varer ca. ½ time ( måske lidt mere, måske lidt mindre)  

Eleverne herunder søger “kaniner” til afdøde- kontakt og kan kontaktes på nedenstående:

Vi søger ingen kaniner i øjeblikket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukket for kommentarer.