Konsultation

 

Private sessions:  Bemærk: Betaling er kontant .  Alle private sessions foregår på adressen:                                                                                                                   

 Ved Kløvermarken 1, 4.tv, 2300 Kbh S     tlf. 2681 3427      (træffes bedst pr. mail: lone@magicinyou.dk)    

                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Hypnose

Først har vi en samtale for at finde frem til problemstillingen, og du vil prøve at komme i hypnose inden selve behandlingen, så du føler dig tryg ved mig og det at være i hypnose. Hypnosetilstanden er en dyb afslappet tilstand, hvor du føler ro, balance og velære.

Hypnose bruges til en lang række problemstillinger, som et værktøj til at ændre de bagvedliggende årsager. Når man er i hypnose, er det muligt at ændre de følelses-mønstre og uhensigtsmæssige vaner, man ubevidst  har opbygget/ indlært gennem tiden. Hypnose er et fantastisk stykke værktøj til at ændre opfattelsen af-  og reaktionen på- bevidste eller ubevidste erfaringer/ indlærte mønstre og vaner. Når du er i hypnose, kan du sagtens tale og høre, hvad der bliver sagt. Du vil være ved 100 % bevidsthed hele tiden, og du behøver ikke tro på hypnose, og det er også helt i orden at være skeptisk, så længe du følger anvisningerne, du modtager under sessionen. 

De mest almindelige ting der kan ændres med hypnose:

Stress, depression, nervøsitet, svigt, jalousi, angst, præstationsangst, eksamens-angst, spiseforstyrrelser, sukker-afhængighed og vægttab, fobier, rygeafvænning, neglebidning, lavt selvværd, søvnproblemer, tandlægeskræk- flyskræk- højdeskræk, afhængighed af mad, alkohol, andre rusmidler.

Som oftest er det nok med 1-5 behandlinger, måske lidt mere, måske færre, afhængig af problematikken. Pris: 1650,-kr. Varighed ca. 1 time. ( kontant betaling); 3 sessioner hypnose/hypnoterapi ca 1 times varighed kr. 5600,-

 

 

Direct Navigation (DN) by Mads Aggerholm

Direct navigation er en hypnose-teknik som anvender ren hypnose og som har en stærk effekt med det samme og som tager kortere tid i forhold til mange andre metoder og systemer.

Du bliver hjulpet med at aflære det, du har indlært, bevidst eller ubevidst, som skaber feks. angst, afhængigheder eller andet, som bremser dig i din dagligdag. Du kan få hjælp til at opnå dine mål; DN er specielt godt til selvudvikling, og er et fantastisk alternativ til terapi, psykolog, hypnoterapi og lign. Perfekt til dig, der ønsker en adfærds-ændring/ selvudvikling, og slippe for feks. irrationel angst og lavt selvværd eller stress.

Som oftest er det nok med 1-4 behandlinger, måske lidt mere; afhængig af problematikken. Pris: 1500,-kr.  (kontant betaling); 4 sessioner ren hypnose ca. 30 min. kr. 5600,-

 

Clairvoyance – er rådgivning via brug af psykiske og mediale evner. En clairvoyance kan belyse problematikker her og nu, i fortid & fremtid, følelsesmæssige og udviklingsmæssige opgaver, åndelige hjælpere og afdøde. Optages på cd. (det kan være en god ide også at optage det på egen tlf., da det kan hænde energierne influerer på det elektroniske)  (bla. uddannet medie på The English School of Mediumship og Arthur Findlay College)

Afdødekontakt er kommunikation med en eller flere af vore kære, som vi har mistet. De kommer hvis de selv har lyst; så man kan ikke give en garanti på, at en bestemt afdød altid vil være tilstede. Dog, har jeg erfaret , er de meget ofte tilstede ved en sitting.

Pris kr. 1800,- Varighed  ca. 50 min. – 1 time (kontant betaling)

1 times Clairvoyance med efterfølgende healing kr. 2700,-

1/2 times clairvoyance kr. 1000,-

Clairvoyanceaften/klarsynsdemonstration – en aften hvor jeg evt. først fortæller om de psykiske evner og fænomener, og dernæst demonstrerer psykiske og mediale evner blandt publikum. (eller hver deltager modtager en lille privat session; her dog max 10 deltagere)

Klarsynsaften/demonstration -Efter aftale.

 

Healing -en healing består af samtale/rådgivning og healing. Jeg bruger krystaller under healingen, samtidig med at jeg via mine hænder, eller trance, kanaliserer energi til din krop og sind.

-en healingssession varer ca. 1 1/2 time og  koster kr. 1750,-

Privat numerologi konsultation

Firmanavn kr. 2000,-

Voksen kr. 2300,-

Børn under 10 år – kr. 1800,                                        –

Familie ( 2 voksne+ 2 børn( under 10 år)) – kr. 7400,-

Par—kr. 4200,- (el. ven/venindepar)

Familie (2 voksne+ 1 barn (under 10 år))- kr. 5800,-

Familie (1 voksen+ 2 børn (under 10 år)) kr. 5300,-

Familie (1 voksen+ 1 barn) kr. 3900,-

Dyr kr. 1500,-

Numerologiaften Hold en anderledes aften og få information  om numerologien og dens muligheder. Hver deltager får en kort gennemgang af eget navn og fødselstal. Deltagere max. 10 pers. Pris efter aftale

 

 

 

Lukket for kommentarer.