Eleverne

.. siger:

Kan varmt anbefales. Har oplevet mange og meget. Men må igen sige at Lone er noget helt særligt med sin kærlige seriøse præcise og ekstremt dygtige måde at formidle spot on. Min dybeste respekt Du er bare SÅ fantastisk dygtig. Jeg si’r det bare  Din facon er bemærkelsesværdig smuk, empatisk, let uanset energi at arbejde med, følsom, humoristisk uden det bliver for meget, etisk og så fin at man må bøje sig i støvet ?? Tusind tak for dig

 

Tusind tusind tak, for at skabe adgang til alt dette. Knus i tonsvis; du er så fantastisk til mennesker. Du har giver mig en ny verden uden angst for at tiltrække dårlige energier.

Det er så stort; den måde du lærer os det på, gør jo at vi får fat i det rigtige:-)

-AM

Lone er den ultimativt bedste underviser, udover at være det sødeste, kærligste,  sjoveste og mest empatiske hjertevarme menneske der findes på denne jord!

-Maibritt

En bedre lærermester og mentor end hende her, skal man lede længe efter! Tak for dig, Lone Hertz! Du betyder meget for mig!

-Sebbastian

Kære Lone. Tak for din fantastiske support og dit store talent for at fremme alles vore potientaler. Din positivitet og din forløsende latter giver alle omkring dig mod og styrke til at kaste sig ud i dette subtile felt, som ser så legende let ud, men føles som frit fald. Et felt hvor men får prøvet sin selvforståelse og selvværd. Din undervisning skabte 11 meget dygtige medier. Love you

“Efter et helt år på clairvoyance uddannelsen hos Lone Hertz er jeg i dag certificeret Clairvoyant Rådgiver. Både den praktiske og den skriftlige prøve gik over al forventning. Tak til alle på holdet, hver og en har i alle hjulpet mig videre. Ikke mindst vidunderlige Lone Hertz som jeg skylder ALT.

Mit fremtidige, vidunderlige, dejlige liv- velkommen!”

-Zøss

 

“Tak er et fattigt ord. Lone Hertz er intet mindre end den mest fantastiske lærer i hele kongeriget. Millioner-trillioner tak! Du har været en fantastisk og vidunderlig lærer og mentor.”

– Nete

MagicInYou-clairvoyancehold11-12

Clairvoyanceholdet 11/12 med deres velfortjente eksamensbeviser

“Det har været en helt ubeskrivelig og fantastisk clairvoyance uddannelse. Jeg er stolt over at have lært alt af en så specielt dygtig lærer og totalt ægte menneske som dig Lone. Jeg er bare SÅÅÅÅ glad og lykkelig.”

– Ellen, Norge

-er bare så glad og lykkelig. Af hele mit hjerte tak til dig Lone Hertz; uden din hjælp og støtte hele vejen var jeg ikke kommet så langt. Tusind tak fordi du troede på mig.

– Anastasia

“Kære søde du!!! Er du overhovedet  klar over, hvor afsindig meget jeg glæder mig til weekenden? Mit hjerte er ved at springes af kærlighed til den åndelige verden og stor taknemmelighed til dig!- Lone, du er intet mindre end Lone! Du er din egen- du er en af dem, som man ikke kan undvære i livet. Gud ske tak og lov for at du er til Lone Hertz!”

– Kh S

 

“Kæreste Lone,. Jeg vil gerne sige dig et kæmpe stort tak. Mit hjerte er fyldt med enorm taknemmelighed og beundring. Du har vist mig, at ikke alle dømmer en på ens fortid; at nogen har troen på ens fremtid! Krystalhealer, clairvoyance uddannelsen og du har givet mig troen på, at jeg kan noget, og at jeg kommer til at bidrage med noget. Du er bare et fantastisk menneske. Jeg er fuld af beundring over din medmenneskelighed og din styrke.”

– Chris

MagicInYou - Eksamen med bobler og stil

Den beståede eksamen fejres med bobler og stil!

Katalin skriver:  JAGTEN PÅ LYKKE

Der var engang en lille pige fra Colombia, året var 1991. Da hun gik i skolen, plejede hun i frikvarterne, at lege med hendes veninder, at hun var en clairvoyant. Veninderne stod i en lang kø for at få læst deres hænder eller vide noget om deres fremtid. Denne lille pige havde rigtige psykiske evner, men hun var ikke klar over det, hun troede at alle kunne se det, hun så.
Den lille pige blev voksen og som i alle eventyr med respekt for sig selv, skulle denne pige gå igennem en masse af prøvelser, og hun blev lukket og skeptisk, så hun mistede magien.
Der gik mange år og denne pige prøvede forskellige ting (jobs,uddannelser), selv om de var gode, syntes hun ikke, at hun  kunne finde sin rigtige hylde. Hun spurgte sig selv mange gange: ” hvorfor er jeg her, hvad er formål med mit liv og hvor skal jeg hen” ????????????
Hun fyldte 29 år og rejste til Spanien i 2011 for at læse på universitetet. Men det blev ikke det, hun regnede med; det gik op for hende, at det var ikke det, hun ville alligevel. Hun begyndte at blive frustreret og miste håbet.
Men mirakler sker i vores liv, hvor vi mindst venter det; det var en varm sommer aften i Granada. Hun sad og så fjernsyn og lige pludselig, så hun en spansk kanal som kun handlede om clairvoyance, tarot, reiki, horoskop m.m. Det var også en kanal, hvor seerne kunne ringe og få noget rådgivning.
Pigen blev helt opslugt af det, hun syntes, at det var helt vildt spændende og fantastisk hvad de kunne gøre med deres psykiske evner… Hun var solgt.
Pludselig fornemmede hun, at der var en mande stemme, der talte til hende og sagde, at hvis hun ville være en dygtig clairvoyant og få succes, skulle hun gå tilbage til Danmark og tage uddannelsen der…..

Hun lyttede til, hvad den mærkelige stemme sagde til hende og rejste til Danmark. Hun begyndte at undersøge forskellige clairvoyance skoler i København, men da hun så deres feer, syntes hun, at der slet ikke var noget kemi, og at hun  sikkert ville komme til at kede sig og gabe i timen, selv om de var dygtige og kompetente feer.

Men en dag, fandt hun en god fe på nettet og hendes hjerte chakra sagde, at det var den fe hun skulle vælge som sin læremester. Pigen syntes at den fe så helt fantastiske ud og havde en smukt udstråling, hun var vild med hendes hår, især de røde striber…
Hun kontaktede den gode fe og efter et par uger, var hun til samtale hos feen . Den gode fe så et stort potentiale i pigen og gav hende det ønske, om at starte på hendes magiske skole. Det var en drøm gået i opfyldelse og magien startede fra den dag.

De første dage på skolen var omgivet af eventyr og mystik, hun mødte andre elever, som også hver havde deres særlige evner. Det var ligesom at være i The Matrix, hvor Neo kommer ind til oraklet og ser den lille dreng bøje skeen med sin tankes kraft. Men, tilgengæld var der  ikke nogen, der kunne bøjer skeer med deres tankes kraft på skolen, men det kommer de nok til på et tidspunkt, kan jeg godt mærke.

Anyway; pigen blev hjulpet hele vejen igennem af den gode fe og hver gang hun mistede fodfæste, løftede feen hende op og tog hende med under sine vinger, indtil hun var i sikkerhed.

Feen gav pigen et nyt navn Katalin Lórein Espinoza , det var et magisk navn, der ville forandre Katalins liv for altid . Katalin var ikke længere en anonym pige, men hun blev til noget særligt. Gud havde givet hende et gave til at hjælpe andre mennesker og Gud havde sørget for, at i fremtiden Katalin skulle møde den gode fe Lone Hertz. Hun forstod, hvad formålet var med hendes liv, og hun bestemte sig til at vie sit liv til clairvoyance og hjælpe andre. Endelig havde hun fundet sin passion.

Tak Lone Hertz fordi du troede på mig og mine evner og hjalp mig til at blive en dygtig clairvoyant. Jeg er så glad og taknemmelig for at du er i mit liv.

Katalin Lorein Espinoza

Lukket for kommentarer.