Eleverne

Eleverne siger:

Kan varmt anbefales. Har oplevet mange og meget. Men må igen sige at Lone er noget helt særligt med sin kærlige seriøse præcise og ekstremt dygtige måde at formidle spot on. Min dybeste respekt Du er bare SÅ fantastisk dygtig. Jeg si’r det bare  Din facon er bemærkelsesværdig smuk, empatisk, let uanset energi at arbejde med, følsom, humoristisk uden det bliver for meget, etisk og så fin at man må bøje sig i støvet Tusind tak for dig. Tusind tusind tak, for at skabe adgang til alt dette. Knus i tonsvis; du er så fantastisk til mennesker. Du har giver mig en ny verden uden angst for at tiltrække dårlige energier. Det er så stort; den måde du lærer os det på, gør jo at vi får fat i det rigtige:-)

-AM

Lone er den ultimativt bedste underviser, udover at være det sødeste, kærligste,  sjoveste og mest empatiske hjertevarme menneske der findes på denne jord!

-Maibritt

En bedre lærermester og mentor end hende her, skal man lede længe efter! Tak for dig, Lone Hertz! Du betyder meget for mig!

-Sebbastian

Kære Lone. Tak for din fantastiske support og dit store talent for at fremme alles vore potientaler. Din positivitet og din forløsende latter giver alle omkring dig mod og styrke til at kaste sig ud i dette subtile felt, som ser så legende let ud, men føles som frit fald. Et felt hvor men får prøvet sin selvforståelse og selvværd. Din undervisning skabte 11 meget dygtige medier. Love you

“Efter et helt år på clairvoyance uddannelsen hos Lone Hertz er jeg i dag certificeret Clairvoyant Rådgiver. Både den praktiske og den skriftlige prøve gik over al forventning. Tak til alle på holdet, hver og en har i alle hjulpet mig videre. Ikke mindst vidunderlige Lone Hertz som jeg skylder ALT.

Mit fremtidige, vidunderlige, dejlige liv- velkommen!”

-Zøss

Tak er et fattigt ord. Lone Hertz er intet mindre end den mest fantastiske lærer i hele kongeriget. Millioner-trillioner tak! Du har været en fantastisk og vidunderlig lærer og mentor.”

– Nete

 

“Det har været en helt ubeskrivelig og fantastisk clairvoyance uddannelse. Jeg er stolt over at have lært alt af en så specielt dygtig lærer og totalt ægte menneske som dig Lone. Jeg er bare SÅÅÅÅ glad og lykkelig.”

– Ellen, Norge

-er bare så glad og lykkelig. Af hele mit hjerte tak til dig Lone Hertz; uden din hjælp og støtte hele vejen var jeg ikke kommet så langt. Tusind tak fordi du troede på mig.

– Anastasia

“Kære søde du!!! Er du overhovedet  klar over, hvor afsindig meget jeg glæder mig til weekenden? Mit hjerte er ved at springes af kærlighed til den åndelige verden og stor taknemmelighed til dig!- Lone, du er intet mindre end Lone! Du er din egen- du er en af dem, som man ikke kan undvære i livet. Gud ske tak og lov for at du er til Lone Hertz!”

– Kh S

 

“Kæreste Lone,. Jeg vil gerne sige dig et kæmpe stort tak. Mit hjerte er fyldt med enorm taknemmelighed og beundring. Du har vist mig, at ikke alle dømmer en på ens fortid; at nogen har troen på ens fremtid! Krystalhealer, clairvoyance uddannelsen og du har givet mig troen på, at jeg kan noget, og at jeg kommer til at bidrage med noget. Du er bare et fantastisk menneske. Jeg er fuld af beundring over din medmenneskelighed og din styrke.”

– Chris

MagicInYou - Eksamen med bobler og stil

Den beståede eksamen fejres med bobler og stil!

 

 

❤️🙏❤️ Kære Lone Hertz 🌸 Det har været en helt ubeskrivelig og fantastisk Mediumship- uddannelse hos dig. 1000 TAK for din support gennem hele vejen. Du er den kærligste, sødeste og bedste underviser i hele DK.

-Vitalilja

 

Tak Lone Hertz fordi du troede på mig og mine evner og hjalp mig til at blive en dygtig clairvoyant. Jeg er så glad og taknemmelig for at du er i mit liv.

-Katalin Lorein Espinoza

I dag  var det netop en rigtig “Good day”. Jeg afsluttede min mediumship- uddannelse hos Lone Hertz. Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen og arbejde videre med mine evner hos den mest fantastiske underviser Lone Hertz. 🙏

Ps. “En ting er at vide, at man har evner, men at blive anerkendt og rost hos den dygtigste inden for faget igennem de sidste 28 år er helt igennem en unik og uforglemmelig oplevelse. Jeg er derfor så evigt taknemmelig for, at have mødt en som Lone Hertz, som har kunne hjælpe mig på rette vej til at udnytte mit fulde potentiale til at hjælpe andre mennesker. 

-Mellissa

Today I finished my Mediumship Education🙏What a journey it has been filled with joy and enlightenment together with beautiful people❤️ Lone Hertz.. I will forever be great full for you❤️🙏and your dedication to us🙏

-Elisabeth

Så kom dagen hvor jeg modtog mit diplom for Mediumship uddannelsen ovenpå to dage med eksaminer. Det har været den mest lærerige, givende og selvudviklende rejse nogensinde! Af hjertet TAK for alt Lone’mor, du er den bedste.. Ord er overflødige her Jeg glæder mig ufattelig til at komme ud og gøre brug af mine evner fra et mere professionelt plan inden længe! 🦋 

 

Den her kvinde elsker jeg! Whats not to like!🧡
Et år er gået og dette kapitel er kun lige begyndt … i dag, fik jeg er stykke papir på, at jeg kan mine ting som clairvoyant. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg kunne og vidste en masse, som jeg ikke kunne placere et sted, men jeg manglede troen på mig selv. At jeg ikke tog fejl, at jeg ikke var en fejl. De begrænsende overbevisninger, som kun tog mig væk fra alt, hvad jeg troede på. I denne proces er jeg ikke kun groet som clairvoyant men også i mit indre univers. Det var præcis årsagen til, at jeg ville undersøge det og mig selv nærmere.
Uden at lyde for selvfed, men jeg er fucking fed (På den seje måde)! Jeg går efter mine drømme. Jeg udlever dem. Jeg lærer dybder, som jeg ved findes. Intet er egentlig kommet bag på mig, men jeg udforsker mig selv og livet, og jeg stopper aldrig med at ville søge livet og viden.. jeg er bare fucking awesome altså!
Tak til denne gudinde .. tak til mine hold mennesker ❤️ Tak fordi, at jeg får æren af, at komme med videre til afdøde kontakten, så jeg kan stå knivskarp i det også. Jeg er yderst beæret over denne gave. 🙏🏼🥰❤️
Medieuddannelsen Tjek ✔️ Clairvoyanceuddannelsen Tjek ✔️
Jeg takker af hjertet mine fantastiske medkursister, og sidst men ikke mindst, den mest fantastiske og verdens bedste mentor, Lone Hertz, som har fulgt & støttet mig igennem min udvikling de sidste 2 år.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har brudt mig om eller synes om at sidde ned i så mange timer til undervisning, men med Lone som underviser har jeg fulgt med hvert enkelt sekund og hun har inspireret mig til det alleryderste ❤️🙏🏻
Og jeg kan i dag kigge indad og komme frem til, at jeg faktisk 100 procent uden tvivl på nogen måder, har fundet mit kald og mit kald har fundet mig!!
Jeg er så evig taknemlig og dybt lykkelig for at Lone har krydset min vej ❤️❤️🙏🏻 Du vil altid have en særlig plads i mit hjerte ❤️ love love ❤️❤️
Glæder mig til at hjælpe endnu flere mennesker i fremtiden ❤️❤️
Hold op jeg er mega rørt 💕over idag – hvor er vi seje💪🏻 og hvor er Lone helt igennem fantastisk ❤️og så er jeg super bevæget over at vores faste weekender sammen er slut😢 Savner jer og alle de skønne input, kommentarer, kram, alvor, kærlighedsfølelser og ikke mindst ubeskrivelig lærdom allerede❤️❤️❤️ Tak for alle jer – I vil altid have en hel speciel plads i mit ❤️🥰 D.S

 

 

Lukket for kommentarer.